Volledig ontzorgen van logistiek voor een scherpe prijs
Spoed levering? -   INLExpress

Less than Truck Load (LTL)

Wij organiseren al je LTL-transport naar Spanje, Zuid-Frankrijk en Portugal.

Jouw transport is snel op weg en wordt veilig afgeleverd als je gebruik maakt van ons internationale netwerk waarbij wij diverse vervoersmogelijkheden kunnen aanbieden.

Wij regisseren het transport van a tot z en zorgen dat je continu op de hoogte bent van de status van het transport. Hiermee garanderen wij dat je geen omkijken meer hebt naar het transport en je kunt erop vertrouwen dat het transport bij ons in goede handen is.

Met onze display diensten heb je constant inzicht in de status van het transport.

Onze flexibele en proactieve houding maakt dat INL Cargo een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige vervoerspartner is voor al je LTL-transporten.

Waarom kiezen onze klanten voor LESS TRUCK LOAD (LTL)

Betrouwbaarheid
Wij komen onze afspraken na, zijn snel en betrouwbaar. Dit kunnen wij bereiken middels het inzetten van ons internationale netwerk waarmee wij capaciteit en beschikbaarheid op het gewenste moment kunnen garanderen. Daardoor zijn wij misschien niet altijd de goedkoopste, maar wel een betrouwbare dienstverlener, je distributie partner. Wij ontzorgen je door het bieden van continuïteit, kwaliteit en service.
24/7 live customer care
Wij zijn 24 uur en zeven dagen in de week bereikbaar, wij verlenen op elk gewenst moment support. Wij kunnen direct anticiperen bij onverwachte situaties op de weg en maximale kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers.
INL Cargo vervoersmogelijkheden
Wij bieden meerdere vervoersmogelijkheden waarmee wij je lading altijd op de juiste wijze kunnen vervoeren naar de juiste locatie onder de juiste voorwaarden en regelgeving. Zie onze vervoersmogelijkheden (linkje naar).
Flexibiliteit
Wij zijn via ons internationale netwerk altijd in staat om distributie capaciteit te garanderen. De ADR reglementen en de temperatuur condities zullen wij waarborgen. Wij regisseren het transport conform je wensen en eisen. Wij schrikken niet van last minute-wijzigingen of onverwachte aanvragen maar zoeken altijd samen met jou naar een passende oplossing.
Real time informatie
Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om via onze innovatieve applicaties (display functies) inzicht te krijgen in het verloop van het transport. Je bent altijd volledig in scope met het verloop van het transport.
NEEM CONTACT OP

INL VERVOERSMOGELIJKHEDEN

VERVOER OPTIE OP MAAT
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
NEEM CONTACT OP

INL VERVOERSMOGELIJKHEDEN

Luchtvracht

Luchtvracht is het onbegeleide vervoer van goederen tussen twee luchthavens. INL Cargo maakt per transport gebruik van een airwaybill met een uniek te traceren nummer. Op de airwaybill staan ook de contactgegevens vermeld van de luchtvaartmaatschappij op bestemming.
Lees meer

Koelauto’s

In ons netwerk kunnen wij je transport op basis van optimale condities vervoeren van locatie A naar locatie B. Op basis van de voorschriften en regelgeving bepalen wij de optimale transport behoefte. Wij dragen zorg voor de juiste koelauto zodat je goederen op basis van de juiste condities op locatie worden geleverd. Wij zijn bekend met de temperatuur eisen per transport en garanderen onze klanten dat het transport aan deze eisen zal voldoen. Wij kunnen inzage verlenen in de temperatuur tijdens het transport.
Lees meer

Box trailers

Een box trailer is een van de meest voorkomende aanhangers in het wegtransport. Dit type trailer wordt doorgaans gebruikt voor het vervoeren van hoogwaardige vracht of hangende kleding.
Lees meer

Tautliners

Een tautliner is een handelsmerk voor een type aanhangwagen dat is voorzien van een zijzeil. Door de beweegbare zij zeilen en het schuifzeil maakt een tautliner gemakkelijk en comfortabel laden en lossen mogelijk, zowel aan de achterzijde als aan de zijkant.
Lees meer

Megatrailers

Een mega trailer, ook wel jumbo trailer genoemd, heeft in de meeste gevallen beweegbare gordijnen. De megatrailers hebben een hoogte van 3 meter en een opklapbare bovenklep, waardoor de trailer geschikt is voor uw grote volumes en lading boven een bepaalde hoogte.
Lees meer
VERVOER OPTIE OP MAAT
Heeft jouw levering een andere transport optie nodig? Neem dan contact met ons op!
NEEM CONTACT OP

Wat onze klanten zeggen

Het laatste logistieke nieuws geleverd in je mailbox

Ontvang meer informatie over de ervaringen en demo over wat INL Cargo voor je kan betekenen.
Webdesign & ontwikkeling door: Dunico websites en reclame.
menuchevron-rightarrow-right