Volledig ontzorgen van logistiek voor een scherpe prijs
Spoed levering? -   INLExpress

Levering van   Perishables

We get it done.

Wat zijn   Perishables

In deze branche worden hoge eisen aan het transport gesteld, de houdbaarheid van de producten en daarmee de veiligheid van de eind consument dient gegarandeerd te worden. Het transport dient aan de wettelijke eisen en voorschriften te voldoen. Deze eisen en voorschriften kunnen per product en of productgroep variƫren.

De bederfelijke producten omvatten fruit en groenten, vers vlees, zeevruchten, zuivelproducten zoals melk en kaas en bloemen en planten. De producten worden veelal in de koelkast bewaard. Enkele productgroepen zoals verse groenten, fruit, bloemen en planten zijn goed houdbaar buiten de koelkast, zolang de producten maar op een koele plaats worden bewaard.

Het transport van deze producten stelt specifieke eisen aan de vervoersmiddelen. De afstemming van deze eisen tussen de klant en de transporteur vormt een belangrijk onderdeel van het transport.

Onze ervaring met   Perishables

INL Cargo heeft met het internationale netwerk toegang tot de hele Europese markt. Wij kunnen vanuit onze expertise binnen dit marktsegment onze klanten optimaal bedienen. De specifieke eisen en voorschriften die worden gesteld aan het transport kunnen wij invullen met specifieke vervoersmiddelen. De vervoersmiddelen en de chauffeurs voldoen aan deze eisen en beschikken over de juiste en gewenste certificering.

Waarom  INL Cargo?

Wij verzorgen dagelijks internationaal wegtransport naar diverse Europese bestemmingen. Wij zijn niet zomaar een gewone vervoerder, wij maken het verschil, INL Cargo staat voor flexibiliteit, capaciteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.
Wij voelen ons verantwoordelijk voor de lading die wij namens onze klanten vervoeren. Integriteit is de basis van onze manier van werken, wij willen bijdragen aan het succes van onze klanten. Met een divers team van medewerkers vinden wij een creatieve oplossing voor de behoefte.
We laten ons niet beperken door onze vloot, maar vinden een oplossing die past bij jouw wensen en eisen.

Welke uitdagingen kunnen we voor jouw organisatie overwinnen?

Staat jouw  Perishables levering   AL KLAAR?

Neem  dan snel contact met ons op zodat wij jouw levering kunnen gaan uitvoeren!
Laat ons voor jou leveren

iets anders leveren?

Kijk waar we nog meer ervaring mee hebben

Het laatste logistieke nieuws geleverd in je mailbox

Ontvang meer informatie over de ervaringen en demo over wat INL Cargo voor je kan betekenen.
Webdesign & ontwikkeling door: Dunico websites en reclame.
menuarrow-right