Volledig ontzorgen van logistiek voor een scherpe prijs
Spoed levering? -   INLExpress

OVER INL CARGO

We get it done.

Wie zijn INL CARGO?

We get it done!

Dat is ons motto en dat is waar wij voor gaan én staan. De beste omschrijving voor ons internationale transportbedrijf? Wij streven ernaar om een professionele en klantgerichte partner voor onze opdrachtgevers te zijn en te blijven.

Wij zijn de regisseur van jouw transport. Wij regelen het volledige transport van deur naar deur, van magazijn naar winkel en van havenlocatie naar fabriek. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit betrouwbare partners. De vervoersmiddelen worden afgestemd op jouw behoefte met creativiteit en passie. Zoek je een zeil- trailer, een box of een mega-trailer? De juiste oplossing wordt geregeld door INL Cargo!

Wij willen je transport regisseur zijn, die jouw logistieke en distributie uitdagingen voor je oplost. Onze diensten zijn opgebouwd volgens het one stop shopping beginsel, wij regelen het voor je.

INL Cargo is sinds 1 januari 2016 als zelfstandig bedrijf actief in de logistieke markt en vanaf dat moment hebben wij onze diensten uitgebreid. Wij zijn in 2015 met 3 medewerkers begonnen, inmiddels hebben wij de organisatie uitgebouwd naar 20 medewerkers.

Onze focus was in eerste instantie gericht op Iberia, inmiddels is onze dienstverlening uitgebreid naar meerdere bestemmingen in Europa, zoals Spanje, Portugal, Italie, Zwitserland, Frankrijk en Duitsland.

Waar voorheen de focus lag op het transport naar Iberia, hebben wij onze dienstverlening uitgebreid maar meerdere gebieden en is de aard van onze dienstverlening verder geprofessionaliseerd.

Onder leiding van Alexander Keur (Managing Director) hebben wij een exponentiële groei doorgemaakt.

Ons doel is om onze klanten te faciliteren en te ontzorgen. Wij willen bijdragen aan het succes van onze klanten en wij zien dat klanten graag met ons samenwerken. Een win win situatie waarbij de klant en wij onze bedrijfsdoelstellingen kunnen realiseren.

Als wij naar de toekomst kijken en onze ambitie volgen, dan willen wij het verschil maken voor onze klanten in deze markt! Wij zijn trots op onze klantformule en zijn loyaal en betrouwbaar.

Wij doen met plezier een extra stap voor onze klant en de klant van de klant. Samen professionaliseren wij het logistieke en distributie model.

Ons motto is leidend in ons handelen en zit geworteld in ons bedrijfs DNA…….We get it done!
Lees meer...

Wat is onze methodiek?

ONZE AANPAK

Wij inventariseren de wensen en eisen van onze klant.

ERVARING IN HET VELD

Op basis van de te transporteren goederen bepalen wij het vervoermiddel.

SLIMME ROUTES

Op basis van de bestemming optimaliseren wij de route.

KLANTENSERVICE

Het transport wordt samen met de klant besproken.

VOLLEDIG INZICHT

Gedurende het transport krijgt de klant volledig inzicht in het verloop van de voortgang.

JOU ONTZORGEN

Kortom wij regisseren volledig het transport en ontzorgen je.
Maak kennis met ons

De geschiedenis van  INL Cargo

Het laatste logistieke nieuws geleverd in je mailbox

Ontvang meer informatie over de ervaringen en demo over wat INL Cargo voor je kan betekenen.
Webdesign & ontwikkeling door: Dunico websites en reclame.
menuarrow-right